TriplAnya világa

Omlós oldalas egytálétel lassúfőzőben

Ez volt az első étel amit a házassági évfordulóra kapott lassúfőzőben készítettem. Érdekes volt, mert sokáig semmi látványos nem történt, és nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen. Szerencsére finom lett, így kedvet kaptam további receptekhez is. Nem kell megijedni az elkészítés hosszától, mert sokkal kevesebbet fogyaszt a gép még így is, mint egy átlagosa sütő és szerencsére nem melegíti be a lakást, ami ilyenkor nálam kb elsődleges szempont.

 

Hozzávalók 6 főre:

  • 1,5 kg sertés oldalas
  • 1 kg burgonya
  • 2 db nagyobb fej hagyma
  • 2 db nagy sárgarépa
  • Bors
  • (vagy sülthús fűszerkeverék) 

 

 

Elkészítés menete:

1. Az oldalast összevágom, bedörzsölöm a fűszerekkel és beteszem a lassúfőző aljába.

2. Megpucolom a burgonyát, a hagymát, a répát és nagyobb d

arabokra vágom majd a húsra halmozom.

3. Beállítom a lassúfőzőt 2-es (high) programra és az egészet 4,5-5 órán keresztül főzöm

Nincs közben semmi dolog vele, amikor kész át teszem tálalóba és már lehet is ebédelni. 

Ha hasznosnak tartod a bejegyzést kérlek oszd meg másokkal is. További bejegyzéseket találhatsz Triplanya Világa facebook oldalamon, amik szerintem érdekesek lehetnek. Illetve kövesd instagramon főállású anyaságom mindennapjait #triplanya

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!